Projecten im- en exporteren

U kunt complete projecten of afzonderlijke posities exporteren. Klik in projectbeheer met de rechtermuisknop op een project en selecteer in het contextmenu “Export” > “project” uit. Sla het exportbestand op.

NL-2016-Projektverwaltung-Export-001

De positiekeuze wordt geopend. Wilt u het hele project exporteren dan selecteert u alle posities en klikt u rechtsonder op “Alles”. Als u alleen afzonderlijke posities van het project wilt exporteren, selecteert u de desbetreffende positienummer(s).

NL-2016-Projektverwaltung-Export-002

Projectlijst exporteren

U kunt een complete projectlijst als een Excel-bestand exporteren. Klik in projectbeheer met de rechtermuisknop op een project en selecteer in het contextmenu “Export”> “Projectlijst”.

NL-2016-Projektverwaltung-Export-003

Import

U kunt complete projecten of afzonderlijke posities importeren. Klik in projectcentrum op de werkbalk op “Import”. Selecteer het importbestand.

Geef een naam aan het importbestand.