1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Databanken
  4. Reactivering van inactieve artikelen

Reactivering van inactieve artikelen

U heeft nog artikelvoorraden die uw leverancier uit het leveringsprogramma heeft verwijderd? De desbetreffende artikelen kunnen opnieuw worden geactiveerd en zijn voor de projectbewerking beschikbaar zonder beperkingen. Hierbij heeft u toegang tot de laatst geldige artikelprijs, en wordt de nauwkeurigheid van de calculatie gegarandeerd .

Klik op „Eigen databank" -> „Reactivering van inactieve artikelen".

Newsletter 10 - NL - ArtikelReaktivieren1

Om opnieuw te activeren zet u een vinkje bij  „Reaktiveren".

Newsletter 10 - NL - ArtikelReaktivieren2