1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. CAD
  4. Aanzicht

Aanzicht

Opnieuw tekenen

Er kunnen zich door het in- en uitzoomen op het scherm onzuiverheden voordoen. Met deze functie kunt u ervoor zorgen dat Logikal de tekening nog een keer door rekent en alle lijnen juist positioneert.

Zoom alles

Met deze functie wordt de gehele tekening in het scherm aangegeven. Deze functie zit ook onder de toets .

Zoom bereik

Het met de muis aangegeven gebied wordt als "zoom alles" gebied gezien en zal over het hele beeldscherm weergegeven worden.

Zoom factoor

U kunt met deze functie om een factor 2 uitzoomen. Het draadkruis is het middelpunt van het zoomgebied. Deze functie zit ook onder de  en  toetst

Zoom vorige

De laatste zoominstellingen worden hersteld. Deze functie zit ook onder de  -toetst.