1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. CNC
  4. Installatie
  5. Opspanposities

Opspanposities

Om een profiel te bewerken, moet de locatie van het profiel worden gedefinieerd in uw machine. Klik in Projectcentrum op bestandmenu "CNC-databank" en selecteer "Opspanpositie".

Selecteer de profielfabrikant.

Het overzicht van de opspanposities opent zich. Selecteer aan de linkerzijde het betreffende profiel en activeer aan de rechterzijde de opspanpositie

De reeds geactiveerde opspanpositie wordt zwart weergegeven en de inactieve opspanpositie wordt grijs weergegeven.

Bij de geactiveerde profielen kunt u de verschuiving, klemkoppositie en- rotatie bepalen.

De opspanposities  dient u een keer vast te leggen en kunnen op andere CNC overgedragen worden.

Was dit artikel zinvol voor jou? Ja 1 Nee 1