1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. CNC
  4. Tips & Tricks
  5. Snelle toegang tot bewerkingsgroepen en de daarin opgenomen bewerkingen

Snelle toegang tot bewerkingsgroepen en de daarin opgenomen bewerkingen

CNC-bewerkingen, die op projectbasis aangepast moeten worden, laten zich met LoiKal 11 nog gemakkelijker en veiliger aanpassen.

Logikal herkent de bewerkingen van de laatste aangemaakte posities.

Maak een positie met bewerkingen en sluit deze in de element-ingave af.

Klik in projectcentrum in de contextmenu op „CNC-Databank"  > „Groepen" .

De in uw positie gebruikte bewerkingen worden helemaal boven in het programmavenster weergegeven.

Om de in de positie ingegeven bewerkingen te wijzigen, dubbelklik op de groep.

Direct vanuit deze CNC-groep kunt u de bewerkingen aanpassen en snel terugkeren naar het groepenscherm.

Klik met de rechtermuisknop op een bewerking en selecteer in contextmenu de optie „Naar bewerking".