1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Rapport
  4. Rapport Viewer

Rapport Viewer

Aan de linkerkant bevindt zich een pagina-preview met pictogrammen.

Bij alle rapporten kunt u kiezen tussen een paginaweergave en een inhoudsoverzicht.

Klik daarvoor aan de onderzijde van het scherm op het tabblad 'Map'.

De verschillende items in de inhoudsmap zijn links en geven direct toegang tot de betreffende locatie in het document.

In- en uitzoomen

Om in de paginaweergave in te zoomen sleept u terwijl u de linker muisknop ingedrukt houdt over de betreffende locatie.

De zoomfactor kunt u ook invoeren onder 'Aanzicht'.

Zoekfunctie

Met de nieuwe zoekfunctie bovenin het programmascherm kunt u nu gemakkelijker begrippen, artikelnummers, benamingen enzovoort zoeken.