1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Optimalisatie

Optimalisatie

Opmerking voor de zaagoptimalisatie

Eindaftrek, zaagbladaftrek, en toepasbare restlengtes

Het scherm „Systeemartikel" is compleet nieuw gestructureerd.

Onder „Eigen Databank" > „Systeemartikel" kan aan elk profiel individueel toegepaste restlengtes toegewezen worden.

De zaagbladaftrek wordt uitsluitend machine-gerelateerde in de zaaginstellingen.

Deze vindt u onder „CNC-databank" > „CNC- bedrijfsstandaard" > „Eigenschappen" > „Instellingen".

Als het nodig is op grond van technische voorwaarden om een zaag eindaftrek vast te leggen kunt u in dat in dit scherm vastleggen.

De „Eindaftrek begin" en „eind" in de zaaginstellingen worden met de eindaftrek die bij het profiel of coater is vastgelegd vergeleken en de grootste waarde wordt toegepast.

De waarde voor totaalaftrek en totaalaftrek anodisatie zijn voor elk profiel in de „Systeemdatabank" onder „Artikeldatabank" vastgelegd. Daarmee vervalt voor de klant het onderhoudt van deze optimalisatie relevante gegevens.

Als u het profiel bij een onafhankelijke coater wil laten poedercoaten of anodiseren dan kunt u onder „Eigen databank" onder „Kleur" de bijbehorende aftrek ingeven.

Was dit artikel zinvol voor jou? Ja 2 Nee 4