1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Calculatie
  4. Calculatie in de elementingave

Calculatie in de elementingave

Voor raam- en deurposities wordt altijd automatisch op de achtergrond in de elementinvoer een berekening uitgevoerd. Bij positiewijzigingen ziet u direct het effect op de prijs. Standaard staat dit in het positie-infovenster in de linkerbovenhoek.

U kunt de positie van het positie-infoscherm onder "Weergave" > "Positie-infoscherm" wijzigen.

Als u de prijs wilt verbergen, deactiveer dan onder " Weergave " het item "Prijs".

Gedetailleerde informatie over de calculatiebasis en de instellingen vindt u in het hoofdstuk

"Opbouw van de calculatiegegevens".