1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Statica
  4. Algemene info

Algemene info

De staticamodule van Logikal kan als los programma en als controlemiddel tijdens het aanleggen van een element gebruikt worden.

Onafhankelijke Staticamodule

De staticamodule is geschikt om sterkte van stijlen, regels en glas te berekenen. Deze berekeningen  kunnen als "statica-merk" binnen een statica-project opgeslagen worden, zodat deze op een later moment weer geopend kunnen worden. De statica module vindt u op het hoofdscherm onder de functie "Statica".

NLStatik001

Vul alle lege velden van de opdrachtgegevens in en klik op de knop "Instellingen ", om de belasting en de grenswaarden te bepalen. Let ook op de aanwijzing onderin uw scherm!