1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Vliesgevels
  4. Variabele glashoeken + Psi-Waarde

Variabele glashoeken + Psi-Waarde

Elementen met 90 ° glashoeken behoren tot ons dagelijks werk. Maar het is niet ongebruikelijk dat u ook niet-rechthoekige glashoeken moet produceren. En voor deze glashoeken moet u natuurlijk ook de warmtedoorgangscoëfficiënt waarde hebben.

Voor alle glashoeken zijn er twee varianten van de hoeken beschikbaar:

1. "Symmetrisch zonder getrapt glas"
2. "Symmetrisch met getrapt glas"

NL-Newsletter9-014

Zo werkt het
Om het te gebruiken klikt u in elementingave in het programmavenster "Element"op "Glashoeken" aan de linkerzijde.

Selecteer een profiel voor de glashoek en klik op "Segmenteren" rechts onder. In het volgende programmavenster kunt u onder "Uitvoering van glashoeken" de nieuwe hoekuitvoering selecteren.

NL-Newsletter9-013

Aanvullende informatie
Voor glashoeken worden nu ook de Psi-waarden berekend.