1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Projectcentrum
  4. Positieverloop

Positieverloop

Positiewijzigingen kunnen worden gevolgd dankzij de positieverloop. Hier kunt u zien wanneer welke wijzigingen zijn aangebracht door welke medewerker.

Bij het opslaan van een wijziging verschijnt een venster waarin een opmerking voor de positieverloop kan worden ingevoerd.

In de positieverloop kunt u de opmerking optioneel in- of uitschakelen.

Ga naar "Instellingen" >  "Elementingave" > "Ingave". Hier kunt u de functie "Commentaar voor positieerloop opvragen" in- of uitschakelen.

Om de wijzigingsverloop te bekijken, gaat u naar de instellingen van het Project Center en schakelt  "Positie-informatie" in op een van de monitoren.

De verloop wordt vervolgens weergegeven in het projectcentrum.

Als u een back-up wilt maken van een eerdere status, klikt u met de rechtermuisknop op de positie in het projectcentrum en selecteert "Importeren uit" -> "Positieverloop".

Hier kunt u zien wanneer welke wijzigingen zijn aangebracht door welke medewerker.