1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Calculatie
  4. Instellingen voor vastprijzen

Instellingen voor vastprijzen

Onder "Instellingen" -> "Verdere instellingen" vindt u onder "calculatie" de optie " Na offerte, opdrachtbevestiging en rekening de vaste prijs niet opslaan ".

NLCalc010

Als deze functie geactiveerd is dan worden bij prijsactualisering de wijzigingen automatisch met de calculatie meegerekend

Is deze functie gedeactiveerd dan worden de calculatieprijzen als vaste prijzen vastgelegd om de oorspronkelijke prijzen ook na een prijsupdate te behouden.

NLCalc011

Let op!
Als de prijzen na het aanmaken van een uitdraai (offerte, orderbevestiging en factuur) als vaste prijzen gedefinieerd worden, moeten deze bij elke positie handmatig worden gewijzigd, anders worden de opgeslagen vaste prijzen gerekend.