1. Home
  2. Programma versie 11.4
  3. Projectbeheer
  4. Projecten archiveren

Projecten archiveren

Het projectbeheer heeft een archiveringssysteem. Gearchiveerde projecten worden afgesloten voor het bewerken en verdwijnen uit het projectbeheer. Het voordeel: De projecten blijven in het Logikal projectstructuur in uw eigen back-upconcept. De gearchiveerde projecten kunnen op elk moment weer worden weergegeven.

Om deze functie te gebruiken, klikt u op de rechter muisknop op het project en selecteer "Archiveren van een project". Het gearchiveerde project verdwijnt.

NL-2016-Projektarchivierung-001

Als u het gearchiveerde project wilt bekijken, klikt u met de rechter muisknop op de projectlijst en selecteer "Gearchiveerd project weergegeven".

NL-2016-Projektarchivierung-002

Deze worden vervolgens in het grijs weergegeven.

NL-2016-Projektarchivierung-003

Om een ​​gearchiveerd project opnieuw te activeren, klikt u met de rechter muisknop op de bijbehorende grijs project en selecteer de functie "Project opnieuw activeren".