1. Home
  2. SimplyTag
  3. Transfers

Transfers

In het gedeelte "Transfers" kunt u de rechten van een element aan een andere eigenaar wijzigen:

Eigenaar van een element overdragen

• Selecteer in de elementenoverzicht van de explorer een element.
  • Klik op de punten rechts naast het element.
  • Selecteer de optie "Overdragen eigenaar":
  • Geef het e-mailadres van de nieuwe eigenaar in en klik op "Zenden":
  • Klik in het volgende bericht op "Zenden" om de actie te bevestigen:
  • De nieuwe eigenaar ontvangt een e-mail van het SimplyTag-systeem waarin deze de transfer van het element kan bevestigen.
  • Zodra de nieuwe eigenaar dit heeft bevestigd, verandert de status van het element in het gedeelte "Transfers" van "E-mail verzonden" naar "Geaccepteerd":