1. Home
  2. SimplyTag
  3. Element
  4. Documenten

Documenten

• Open een element.
  • Klik op het tabblad "Documenten":
  • Aan de linkerkant worden de documenten voor het element vermeld:
  • De CE markering, de werkopdracht en de prestatieverklaring worden automatisch via de koppeling overgedragen.
  • Als Premium Partner kunt u bij het instellen van de koppeling selecteren welke afdrukken via de koppeling worden overgedragen.
  • Documenten met het symbool van het beschreven papier zijn openbaar zichtbaar. Ze zijn ook zonder aanmelding zichtbaar voor iedereen die de QR-code van het element scant:
Niet openbaar beschikbaar document
Openbaar beschikbaar document
  • Aan de rechterkant wordt de inhoud van het document weergegeven.

Document downloaden

• Selecteer het document in de lijst.
  • Klik rechtsboven op het downloadsymbool:
  • Selecteer in het volgende dialoogvenster de directory waarin u het PDF-bestand wilt opslaan en klik op "Opslaan".

Document toevoegen

• Klik op "Nieuw document toevoegen":
  • Aan de rechterkant opent zich een nieuw formulier:
  • Selecteer het "Type document". Voor afdrukken en "Eigen documenten" moet het bestandsformaat "pdf" worden gebruikt. Voor afbeeldingen moet het bestandsformaat "jpg", "jpeg" of "png" worden gebruikt.
  • Activeer bij de documenttypen "Afbeelding" en "Eigen document" de optie "Openbaar delen" om ze beschikbaar te stellen bij het scannen van de QR-code zonder aanmelding.
  • Geef de naam van het document in.
  • Klik op "Eigen document selecteer" om een document te uploaden.
  • Bevestig de volgende melding als u zeker weet dat er geen persoonlijke gegevens in het document staan:
  • Klik op "Verzenden" om te uploaden.

Document bewerken

• Klik op de drie puntjes naast het document en selecteer de optie "Bewerken":
  • Geef in het volgende venster een nieuwe documentnaam in:
  • Schuif indien nodig de schakelaar om het document openbaar te maken of de bestaande openbare deling te beëindigen.
  • Klik op "Bewerken" om de wijziging te bevestigen.

Document verwijderen

• Klik op de drie puntjes naast het document en selecteer de optie "Verwijderen":
  • Klik op "Verwijderen" om het verwijderingsproces te bevestigen: