1. Home
  2. SimplyTag
  3. Scan

Scan

Werkopdracht koppelen met SimplyTag

• Draag het element van de werkopdracht over naar SimplyTag.
  • Klik op de menu-optie "Scan":
  • Selecteer in het bovenste keuzemenu of u de camera van uw apparaat of een handscanner wilt gebruiken om de QR-code te scannen:
  • Sta indien nodig uw browser toe toegang te krijgen tot de camera.
  • Scan de QR-code op uw werkopdracht. Als de gescande positie één enkel element bevat, wordt dit onderaan het scanvenster vermeld.
  • Selecteer indien nodig in het volgende venster een element als de gescande positie meerdere elementen bevat:
  • Het geselecteerde element wordt onderaan het scanvenster vermeld. Klik indien nodig op het symbool naast het vermelde element (1) om de informatie over het element op te roepen.
  • Scan vervolgens de QR-code op het SimplyTag om deze te koppelen met het element van de werkopdracht. De QR-code wordt vermeld onder het element (3):
  • Klik op het symbool "-" naast de QR-code (2) om een verkeerd gekoppelde QR-code van het element te verwijderen.
  • Klik op "Verbinden" (4) om de QR-code van het SimplyTag te koppelen met het element van de werkopdracht. Een melding bevestigt de succesvolle koppeling van de werkopdracht en het SimplyTag.
  • Klik in het elementoverzicht van het element naast "Referenties" op "Bewerken" om de gekoppelde QR-code te bekijken of te verwijderen.

Gekoppelde SimplyTag scannen

• Klik op de menu-optie "Scan":
  • Selecteer in het bovenste keuzemenu of u de camera van uw apparaat of een handscanner wilt gebruiken om de QR-code te scannen:
  • Sta indien nodig uw browser toe toegang te krijgen tot de camera.
  • Scan de QR-code op het SimplyTag. Als een element is gekoppeld met het SimplyTag, worden de informatie over het gekoppelde element weergegeven. Als er geen element is gekoppeld met het SimplyTag, verschijnt er een melding.