1. Home
  2. SimplyTag
  3. Gegevens overdragen naar SimplyTag

Gegevens overdragen naar SimplyTag

Met de upload worden afmetingen, profielsysteem, locatie van het object, positioneringsschets, evenals de CE-markering, werkopdracht en prestatieverklaring of geselecteerde afdrukken van het element overgedragen.

• Open een project.
  • Klik in de projectomgeving op het tabblad "Koppeling".
  • Klik in de functiegroep "SimplyTag" op "Upload":
  • Selecteer in het volgende venster de posities die naar SimplyTag moeten worden overgebracht en klik op de knop "Verder":
  • Voer de toegangsgegevens van uw ORGADATA-ID in:
  • Selecteer de organisatie of het gebruikersprofiel waarvoor u de gegevens naar SimplyTag wilt overbrengen:

• De upload begint. Afhankelijk van het aantal en de omvang van de geselecteerde posities kan dit proces enkele seconden duren. Na succesvolle upload ontvangt u het volgende bericht:
  • De door u geuploade positiegegevens zijn beschikbaar in de SimplyTag Explorer na aanmelding in de respectieve projectmap/mappen: