1. Home
  2. SimplyTag
  3. Element
  4. Info

Info

• Open een element in het elementoverzicht. Het element opent zich in het tabblad "Info":

Informatie

In het gedeelte "Info" worden de belangrijkste eigenschappen van het element vermeld.

• Klik op "Bewerken" om de informatie over het element aan te passen:
  • Wijzig in het volgende formulier de informatie over het element. Bij geïmporteerde of via de koppeling overgedragen elementen kunnen alleen de velden "Omschrijving" en "Stand" worden bewerkt.
  • Klik op "Bewerken":

Referenties

In het gedeelte "Referenties" kunt u de aan het element gekoppelde QR-codes bekijken.

• Klik op de regel met de QR-code om de gekoppelde QR-code van het element weer te geven.
  • Klik op "Bewerken" om de QR-code van de betreffende werkopdracht weer te geven, evenals gekoppelde QR-codes en indien nodig extra tags te koppelen aan het element.

Omschrijving

• Klik in het gedeelte "Info" op "Bewerken" om de omschrijving van het element te bewerken:

Afbeelding

• Klik aan de rechterkant op "Afbeelding wijzigen" om de afbeelding van het element te wijzigen:
  • Selecteer in het bestandsdialoogvenster een nieuwe afbeelding die hier moet worden weergegeven.