1. Home
  2. SimplyTag
  3. Het opzetten van de SimplyTag-interface

Het opzetten van de SimplyTag-interface

• Klik op het startscherm op "Instellingen" > "Verdere instellingen":
  • Klik op het tabblad "Koppelingen" en activeer onder "SimplyTag" de optie "SimplyTag":
  • Activeer de optie "Leveringstructuur uploaden" om de leveringen uit het project naar SimplyTag te verzenden.
  • Klik in het venster "Verdere instellingen" op de knop "OK" om de instellingen voor de SimplyTag-interface op te slaan.
  • Open een project.
  • In het tabblad "Koppeling" van de projectomgeving staat nu de nieuwe functiegroep "SimplyTag" met de functie "Upload" tot uw beschikking:

QR-code in de werkopdracht

Bij het activeren van de SimplyTag-functie worden automatisch QR-codes gegenereerd en weergegeven op elke werkopdracht, die later kunnen worden gekoppeld aan een tag: