1. Home
  2. SimplyTag
  3. Element
  4. QR-code koppelen

QR-code koppelen

• Open een element.
  • Klik in het gedeelte "Referenties" op "Toevoegen":
  • Aan de rechterkant krijgt u een overzicht van alle QR-codes die zijn gekoppeld aan het element. Elementen die via de koppeling zijn overgedragen, krijgen automatisch een QR-code:
  • Klik op de knop "Code Toevoegen" om deze QR-code te koppelen met een SimplyTag.
  • Scan met de camera van uw apparaat de QR-code op uw SimplyTag:
  • Het element wordt gekoppeld aan de QR-code. De koppeling staat nu vermeld onder "Referenties":
  • Bevestig de SimplyTag aan het geproduceerde element.
  • Scan met een apparaat de SimplyTag-QR-code op het element. Op de geopende pagina worden de openbaar beschikbare documenten en informatie weergegeven: