1. Home
  2. SimplyTag
  3. Premium Partner

Premium Partner

Als Premium Partner kunt u meer informatie over uw bedrijf in de QR-code opslaan, zoals uw adres, telefoonnummer, bedrijfslogo, enz. Deze informatie kan rechtstreeks worden opgehaald uit de ORGADATA-ID of worden ingevoerd in de SimplyTag-app:

De gedetailleerde informatie wordt weergegeven wanneer de gekoppelde QR-code bij het element wordt gescand. Bovendien kunt u als Premium Partner gebruik maken van de servicegebieden voor het element.

Aanvragen van een Premium-partnerschap

Voor het Premium-partnerschap heeft u een ORGADATA-ID en een organisatie voor uw bedrijf nodig.

• Log in op SimplyTag en selecteer bij het gebruikersprofiel de organisatie van uw bedrijf.
  • Open het dashboard van de ORGADATA-ID en klik op de knop "Lidmaatschappen weergeven":
  • Selecteer het gebruikersprofiel waarvoor de Premium-functie moet worden geactiveerd en klik op het bijbehorende informatiepictogram:
  • Kopieer op de volgende pagina de URL uit de adresbalk van de browser:
  • Stuur deze URL met het verzoek om activering naar het e-mailadres sales@orgadata.com.
  • U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail dat het Premium-partnerschap voor u is geactiveerd.