1. Home
  2. SimplyTag
  3. Element
  4. Service

Service

In het servicegedeelte kunt u schademeldingen voor het element achterlaten. De eindklant kan hier schademeldingen naar u sturen.

Na aanmelding een schade melden

• Meld u aan bij SimplyTag.
  • Open het element waarvoor u een schademelding wilt maken.
  • Klik op het tabblad "Service":
  • Klik op "Rapporteer schade".
  • Voer uw voornaam, achternaam in en formuleer de schademelding onder "Beschrijving". De organisatie waarin het element is geupload, wordt automatisch weergegeven als ontvanger:
  • De eigenaar van de organisatie ontvangt een e-mailmelding bij een schademelding.
  • Indien nodig kunt u een afbeeldingsbestand selecteren dat de schade documenteert.
  • Bevestig het privacybeleid en klik op "Zenden". U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de schademelding op het e-mailadres dat u voor uw gebruikersaccount heeft opgegeven.
  • Na succesvol verzenden verschijnt de schademelding onder "Service":
  • Klik onder "Gemelde schades" op de schademelding om de details ervan te bekijken:

Zonder aanmelding een schade melden

• Scan de QR-code op het element. De openbaar zichtbare informatie over het element wordt geopend in uw browser.
  • Klik op "Service":
  • Klik op "Rapporteer schade".
  • Voer in het volgende formulier uw voornaam, achternaam en e-mailadres in en formuleer de schademelding onder "Beschrijving". De ontvanger is de fabrikant van het element en wordt automatisch weergegeven:
  • Indien nodig kunt u een afbeeldingsbestand selecteren dat de schade documenteert.
  • Bevestig het privacybeleid en klik op "Zenden". U ontvangt een e-mail op het opgegeven e-mailadres waarin u wordt gevraagd de schademelding te bevestigen.