1. Home
  2. SimplyTag
  3. Project- en elementoverzicht

Project- en elementoverzicht

Gebruikersinterface

Als u zich hebt aangemeld bij SimplyTag, komt u direct in het projectoverzicht:

1 In de menubalk vindt u de verschillende SimplyTag-gebieden.

2 Hier worden alle projecten/directories vermeld die zijn geupload of toegevoegd aan SimplyTag.

3 Voer in dit gebied een zoekterm in om projecten of elementen te vinden.

4 Klik op het tandwielpictogram om instellingen voor SimplyTag aan te passen of af te melden.

5 In dit gebied vindt u regelgevende en juridische informatie over het gebruik van SimplyTag.

Project/directory openen

• Klik op een project/directory om de elementen ervan weer te geven in het elementoverzicht:

Nieuwe directory aanmaken

• Klik in het project- of elementoverzicht op "Nieuw" > "Directory aanmaken":
  • Voer een directory naam in en klik op "Aanmaken":

Nieuw element aanmaken

U kunt ook eenvoudige elementen rechtstreeks in SimplyTag aanmaken.

• Klik op "Nieuw" > "Element aanmaken" om een nieuw element aan te maken:
  • Voer in het volgende formulier de gegevens van het element in:

• Element naam
    • Omschrijving van het element
    • Breedte en hoogte van het element
    • Gebruikt profielsysteem
    • Positie van het element in het object
  • Klik op "Aanmaken" om het element aan te maken. Het element wordt weergegeven in het elementoverzicht:

CSV importeren

• Klik op "Nieuw" > "Importeren (CSV)" om nieuwe elementen te importeren:
  • Selecteer in het volgende formulier het CSV-bestand:

• Klik op "Importeren" om de elementen in te voegen. Een nieuw directory met de geimporteerde elementen wordt weergegeven in het projectoverzicht/in de explorer:

Element of directory hernoemen

Klik op de drie puntjes naast een element of directory en selecteer "Hernoemen" om deze te hernoemen:

Element of directory verplaatsen

• Klik op de drie puntjes naast een element of directory en selecteer "Verschuiven":
  • Selecteer in het volgende venster de directory waarin het element of de directory moet worden verplaatst (1):
  • Klik op "Nieuwe map" (2) als u het element of de directory naar een nog niet bestaande directory wilt verplaatsen. Voer vervolgens een naam in voor de nieuwe directory.
  • Klik op "Verschuiven" (3).
  • Klik in het volgende venster op "Verschuiven" om de actie te bevestigen:

Element of directory verwijderen

Klik op de drie puntjes naast een element of directory en selecteer "Verwijderen" om deze te verwijderen:

Eigenaarschap overdragen

Informatie over het overdragen van de rechten van een element aan een andere persoon vindt u in het artikel "Transfers".