1. Home
  2. ORGADATA-ID
  3. Dashboard

Dashboard

Hier zijn de volgende functies beschikbaar:

1 Klik op dit symbool om uit te loggen.

2 Klik in het gedeelte "Profiel" op "Profiel bewerken" om de gegevens van uw gebruikersaccount bij te werken.

3 Klik in het gedeelte "Toepassingen en machtigingen" op "Machtigingen wijzigen" om een overzicht te krijgen van de gebruikte applicaties en de bijbehorende machtigingen.

4 Klik in het gedeelte "Gegevens & privacy" op "Instellingen bewerken" om uw wachtwoord te wijzigen, uw gebruikersaccount te verwijderen of uw sessies en toegangsrechten te beheren.

5 Klik in het gedeelte "E-mailadres" op "E-mailadres wijzigen" om het e-mailadres dat aan uw gebruikersaccount is gekoppeld, te wijzigen.

6 Klik in het gedeelte "Lidmaatschappen" op "Lidmaatschappen weergeven" om een overzicht te krijgen van de organisaties waarvan u lid, beheerder of eigenaar bent.

7 Via de voettekst kunt u het privacy verklaring, het impressum, contact en de online hulp raadplegen en de taal van de webinterface wijzigen.