1. Home
  2. Basics
  3. Projectomgeving
  4. Projectomgeving Gebruikersinterface
  5. Projectinformatie

Projectinformatie

Aan de linkerkant vindt u informatie over het actieve project:

Project informatie

Hier vindt u de gegevens uit het projecthoofd.

• Dubbelklik op het gebied om de gegevens te bewerken.

Overallkosten

Hier vindt u de momenteel berekende overallkosten van het project.

• Dubbelklik op het gebied om de overallkosten te bewerken.
  • Klik op het volgende symbool om de gegevens bij te werken:

Project adressen

Hier vindt u het projectadres.

• Dubbelklik op het gebied om het adres te bewerken.

Documenten

In dit gedeelte kunt u documenten aan het project koppelen.

• Klik met de rechtermuisknop op het woord "Documenten":
  • Selecteer in het contextmenu de optie "Import" om een document naar het project te uploaden.
  • Selecteer in het contextmenu de optie "Snelkoppeling aanmaken" om een snelkoppeling naar een document op uw harde schijf in het project in te voegen.

Project artikelen

Hier vindt u alle projectartikelen die in het project worden gebruikt.

• Dubbelklik op de artikelgroep om het bijbehorende venster te openen.

Commentaar

U kunt maximaal vijf commentaren in dit gedeelte weergeven.

• Klik op "Instellingen" > "Verdere instellingen" op de startpagina:
  • Open het tabblad "Project commentaar":
  • Schakel de betreffende projectcommentaren in, geef een naam op en bevestig met "OK".
  • In de projectomgeving worden de projectcommentaren met hun namen aan de linkerkant weergegeven:
  • Dubbelklik op de gewenste project commentaar om een tekst in te voegen:
  • Klik op het opslaan-symbool om de invoer over te nemen en het invoervenster te sluiten.

Vullingskleur

Hier vindt u alle vullingskleuren die in het project worden gebruikt.

• Dubbelklik op de vullingen om de projectinstellingen voor vullingen te openen.

Machines

Hier vindt u alle zagen en profielbewerkingscentra die nodig zijn voor de uitvoering van het project.

• Dubbelklik op de machines om de instellingen voor de CNC-projectstandaard te openen.