1. Home
  2. Basics
  3. Elementingave
  4. Elementingave Gebruikersinterface

Elementingave Gebruikersinterface

1 De positietekening wordt hier getoond.

2 Gebruik de knoppen "Terug" en " Verder" om door het ingavescherm te navigeren..

3 De tijdbalk laat zien in welk ingavescherm u zich bevindt.

4 In de ribbon vind je de volgende tabbladen:

• "Algemeen":
    Hier kunt u instellingen maken voor de elementingave en de doorsnedeconstructie. U kunt hier ook de projectspecificaties voor statica, oppervlakken en vullingen ingeven, evenals de seriespecificaties voor profielen en beslag.
  • "Bewerken":
    Hier vindt u de functies die u nodig hebt voor de opbouw en afwerking van het element..
  • "Aanzicht":
    Hier bepaalt u welke informatie (bv. profielnummers, profielkleuren, prijs enz.) en doorsnedetekeningen worden weergegeven in de positietekening.
  • " Doorsneden, afmetingen en beschrijving ":
    Met dit tabblad kun je doorsnedetekeningen, extra afmetingen en tekstblokken invoegen in de positietekening.

5 De tijdlijnbalk en ribbon kunnen worden verborgen zodat er meer ruimte beschikbaar is voor uw element.

Was dit artikel zinvol voor jou? Ja 3 Nee 1