1. Home
  2. Basics
  3. Startpagina

Startpagina

1  De navigatiebalk aan de linkerkant leidt u naar de instellingen, databanken en servicegebieden.

2  De titelbalk toont de omschrijving van het programma en de naam van het project dat op dat moment wordt bewerkt.

In het rechterdeel van de titelbalk kunt u zien met welke gebruikersnaam u bent ingelogd.

• Met een klik op het vraagtekensymbool gaat u rechtstreeks naar de online-help.
  • Rechts hiervan staan de standaard knoppen "minimaliseren", "herstellen" en "sluiten".

4  In het bovenste gedeelte van de startpagina bevindt zich de snelkoppeling naar voor veelgebruikte programma's.

5  Centraal op de startpagina vindt u de geschiedenis van de meest recent gebruikte projecten. Hoe u favorieten kunt toevoegen, leest u in het hoofdstuk "Projecten als favorieten markeren".

6  Het nieuws informeert u over actuele programmawijzigingen, nieuwe artikelen en video's.

7  De rubriek "Evenementen" toont u de komende evenementen, zoals opleidingen, webinars en beurzen. Voor meer informatie, klik op de overeenkomstige vermelding.

Was dit artikel zinvol voor jou? Ja 4 Nee 1