1. Home
  2. Basics
  3. Projectcentrum
  4. Projecten archiveren

Projecten archiveren

Het projectcentrum heeft een archiveringssysteem. Gearchiveerde projecten worden geblokkeerd voor bewerking en verborgen. Het voordeel: de projecten blijven in de projectstructuur in je back-upconcept.

• Klik met de rechtermuisknop op het project en selecteer de optie "Projecten archiveren" in het contextmenu: "Projecten archiveren":
  • Het gearchiveerde project is verborgen.
  • Klik met de rechtermuisknop in de projectlijst en selecteer de optie " Gearchiveerde projecten weergeven" in het contextmenu om het gearchiveerde project weer te geven. Het gearchiveerde project wordt grijs weergegeven.
  • Klik met de rechtermuisknop op het grijze project en selecteer de optie " Project reactiveren" in het contextmenu om het gearchiveerde project te reactiveren.