1. Home
  2. Basics
  3. Projectcentrum
  4. Project bewerken

Project bewerken

• Klik met de rechtermuisknop op een project om het contextmenu te openen. Alle functies die beschikbaar zijn voor het project worden hier weergegeven:

Project aanmaken

• Open het contextmenu met de rechtermuisknop en klik op "Nieuw project". Meer informatie is te vinden in het artikel "Project aanmaken".

Project bewerken

• Selecteer een project.
  • Open het contextmenu met de rechtermuisknop en klik op "Bewerken" om het project te openen in de Projectomgeving.

In nieuw scherm openen

U kunt meerdere projecten tegelijk openen en ze parallel bewerken.

• Klik met de rechtermuisknop op een project om het contextmenu te openen.
  • Selecteer de optie "In nieuw venster openen":
  • Het project wordt geopend in een nieuw scherm.

Project kopiëren

• Selecteer een project.
  • Open het contextmenu met de rechtermuisknop en klik op "Kopiëren".
  • Ga naar de map waarin het project moet worden geplakt.
  • Open het contextmenu met de rechtermuisknop en klik op "Plakken". Het gekopieerde project wordt aangemaakt op de geselecteerde locatie met het toevoegsel "Kopiëren".

Project hernoemen

• Selecteer een project.
  • Open het contextmenu met de rechtermuisknop en klik op "Hernoemen".
  • Geef de naam op in het gemarkeerde gebied.

Project verwijderen

• Selecteer een project.
  • Open het contextmenu met de rechtermuisknop en klik op "Kopie".
  • Het project wordt verplaatst naar de prullenbak. Zolang het project hier is opgeslagen, kunt u het herstellen.

Project verschuiven

Projecten kunt u via "Drag-and-Drop" verschuiven.

• Klik op het project met de linkermuisknop en houd de knop ingedrukt.
  • Gebruik de muis om het project te verplaatsen naar de map waarin u het project wilt opslaan en laat de muisknop los.

Projectmap aanmaken

U kunt meerdere projecten opslaan in een projectmap.

• Klik op "Nieuw" in het tabblad "Start" en selecteer de functie "Map":
  • Vul een naam in en klik op "OK":