1. Home
  2. Newsletter 12.2
  3. Calculatie
  4. In de calculatie export de prijzen voor oppervlakte kleur aanpassen

In de calculatie export de prijzen voor oppervlakte kleur aanpassen

De prijzen voor oppervlakken in de calculatie kunt u nu ook bewerken in een Excel-bestand.

• Klik op "Calculatie" > "Calculatiegegevens" op de startpagina:
  • Selecteer calculatiegegevens.
  • Klik op de knop "Exporteren" om de oppervlaktegegevens op te slaan in een Excel-bestand:
  • Open het Excel-bestand.
  • Pas de prijsgegevens van de oppervlakte kleur aan:
  • Het Excel-bestand opslaan.
  • Klik op de knop "Importeren" om de gegevens in de calculatiegegevens te laden: