1. Home
  2. Newsletter 12.2
  3. Calculatie
  4. Onbewerkte profielen en oppervlakken afzonderlijk calculeren

Onbewerkte profielen en oppervlakken afzonderlijk calculeren

Als u van uw fabrikant afzonderlijke toeslagen hebt ontvangen voor profielen en oppervlakken, kunt u deze nu afzonderlijk calculeren.

• Open de projectomgeving.
  • Klik op "Project calculatiegegevens" in het tabblad "Project" .
  • Klik op de knop "Volgende" in de calculatiegegevens. In het volgende scherm staan alle kortingsgroepen die binnen het project worden gebruikt.
  • Dubbelklik op een kortingsgroep voor stuk- of lengteartikelen in de linkerkolom.
  • Activeer de optie "Onbewerkte profielen en oppervlakte kleur apart calculeren" als u van uw fabrikant aparte toeslagen voor profielen en oppervlakte kleur ontvangt:
  • Geef dezelfde waarde in bij "Korting op basisprijs" en "Korting op oppervlakte kleur" als je maar één korting hebt voor de kortingsgroep.