1. Home
  2. Newsletter 12.2
  3. Elementingave
  4. Kabelverloop verplaatsen

Kabelverloop verplaatsen

In Kabeloverzicht kunt u de kabels nu handmatig verplaatsen.

• Open het gebied " Beslag " in de elementingave
  • Selecteer op het tabblad "Bewerken" de functie "Kabeloverzicht":

Er wordt een nieuw venster geopend.

• Klik met de rechtermuisknop op het gebied dat u wilt verplaatsen.
  • Selecteer "Verplaatsen" in het contextmenu "Kabelverloop":

Vierkante symbolen worden weergegeven op de kabelverloop.

• Klik op een vierkant en sleep, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, de lijn naar de gewenste positie:
  • Klik op de knop " Afsluiten" om het proces te voltooien.