1. Home
  2. Newsletter 12.2
  3. Projectomgeving
  4. Productielevering

Productielevering

Met de "productielevering" kunt u complete projecten en individuele posities uit verschillende projecten samenvoegen in de planning.

Een nieuwe productielevering aanmaken

• Open het projectcentrum.
  • Ga naar het tabblad "Productielevering".
  • Klik op "Nieuw productielevering" om een nieuw productielevering aan te maken:
  • Geef een naam in voor de productielevering en klik op "OK":

Een project in de productielevering toevoegen

• Klik op "Project toewijzen":
  • Selecteer een projekt:
  • Alle posities van het project worden geïntegreerd in de productielevering.

Een positie toevoegen aan de productielevering

• Klik op "Positie toewijzen":
  • Selecteer een projekt.
  • Selecteer een positie:
  • De individuele positie uit het project wordt geïntegreerd in de productielevering:
  • Wanneer u alle gewenste projecten / posities hebt geïntegreerd, kunt u alle afdrukken, optimalisaties en berekeningen voor deze productielevering genereren.