1. Home
  2. Newsletter 12.2
  3. Afdrukken
  4. Positieselectie bij het maken van afdrukken

Positieselectie bij het maken van afdrukken

• Om een afdruk te maken, klikt u op een afdrukicoon in het tabblad "Afdrukken":
  • De positieselectie opent zich:
  • Om een afdruk te maken van alle posities van het project selecteert u de optie "Alle posities".
  • Als u alleen afzonderlijke posities wilt selecteren, kunt u deze markeren voordat u de positieselectie opent door de CTRL-toets op uw toetsenbord ingedrukt te houden en de gewenste posities met de linkermuisknop te selecteren:
  • Selecteer vervolgens de optie "Gemarkeerde posities" in de positie selectie.
  • U kunt ook rechtstreeks individuele posities selecteren in de positieselectie door te klikken op "Posities selecteren". Om dit te doen, plaats een vinkje voor de gewenste positie: