1. Home
  2. Newsletter 12.2
  3. Afdrukken
  4. Doorsnedetekeningen weergeven op afdrukken

Doorsnedetekeningen weergeven op afdrukken

Doorsnedetekeningen kunnen nu worden weergegeven op de volgende afdrukken:

• Werkopdracht
  • Montage opdracht
  • Positie opdracht

Ga als volgt te werk om deze weergave optie voor de afdrukken in te schakelen:

• Open de startpagina.
  • Selecteer "Instellingen" > "Afdrukken" > "Rapporten":
  • Selecteer de uitdrukking waarvoor je een doorsnedetekening wilt opnemen.
  • Maak een afleiding. Je vindt hier meer over in het hoofdstuk "Herleiding aanmaken".
  • Selecteer de herleiding in de rapportlijst en klik op het tabblad "Rapportgegevens".
  • Dubbelklik met de muis op de ingave met de beschrijving "Doorsnede":
  • Activeer in het volgende venster de optie "Afwijkende eigenschappen":
  • Activeer de optie "De optie opvragen bij het starten van het rapport".
  • Selecteer de optie "Ja" onder "Waarde".
  • Klik op "OK" om terug te keren naar het overzicht.
  • Klik op "Opslaan" om de wijziging toe te passen op de afdruk.
  • Open het tabblad "Afdrukken" in de projectomgeving en maak de afdruk.
  • De optie "Doornede" is nu geactiveerd in de instellingen voor de afdruk:
  • Klik op "Weergeven".
  • De afdruk met de doorsnedetekeningen wordt geopend: