1. Home
  2. Newsletter 12.2
  3. Projectomgeving
  4. Elementenbeheer

Elementenbeheer

In het elementenbeheer kunt u bij posities met grotere aantallen de afzonderlijke elementen gedetailleerder beschrijven.

• Dubbelklik op een project om de projectomgeving te openen.
  • Klik op een item. Rechts wordt de lijst van de aanwezige elementen weergegeven.
  • Dubbelklik op een element om het elementbeheer te openen:

Een omschrijving toevoegen

• Klik met de rechtermuisknop op een element.
  • Selecteer de optie "Omschrijving" in het contextmenu:
  • Geef een beschrijving in (b.v. de inbouwplaats):

Locatie in object toevoegen

• Klik met de rechtermuisknop op een element.
  • Selecteer de optie " Locatie in object" in het contextmenu:
  • Geef een beschrijving in:
  • De locatie in het object wordt nu weergegeven op verschillende afdrukken (bijv. het maatvoeringsoverzicht):