1. Home
  2. Basics
  3. Elementingave
  4. Elementingave Gebruikersinterface
  5. Tekstblok

Tekstblok

• Klik met de rechtermuisknop in het gebied van de positieschets waarin het tekstblok moet worden geplaatst.
  • Selecteer "Tekstblok" > "Nieuw" in het contextmenu:
  • Sleep het tekstvenster open met de muis en klik op de linkermuisknop om te voltooien. De tekstverwerker wordt geopend.
  • Geef een tekst in:
  • Verlaat de tekstingave via het X-symbool in de rechterbovenhoek.
  • De tekst wordt weergegeven op het geselecteerde gebied:

Tekstblok bewerken

• Klik met de rechtermuisknop op het tekstblok dat u wilt bewerken.
  • Selecteer de optie "Tekstblok" > "Bewerken" in het contextmenu. U kunt wijzigingen aanbrengen in het volgende venster.

Tekstblok verplaatsen

• Klik met de rechtermuisknop op het tekstblok dat u wilt verplaatsen.
  • Selecteer de optie "Tekstblok" > "Verplaatsen" in het contextmenu.
  • Gebruik de muis om het tekstblok te verplaatsen naar de positie waar u het tekstblok wilt plaatsen en klik op de linkermuisknop om te voltooien.

Tekstblok verwijderen

• Klik met de rechtermuisknop op het tekstblok dat u wilt verwijderen.
  • Selecteer de optie "Tekstblok" > "Verwijderen" in het contextmenu..