1. Home
  2. Basics
  3. Elementingave
  4. Elementingave Gebruikersinterface
  5. Omschrijving

Omschrijving

• Klik met de rechtermuisknop in het gebied van de positieschets waar u de lijn voor de omschrijving wilt laten beginnen.
  • Selecteer in het contextmenu "omschrijving" > "nieuw":
  • Geef een tekst op voor de omschrijving en bepaal indien nodig de opmaak van de tekst:
  • Activeer de afdrukken waarop de omschrijving moet verschijnen.
  • Selecteer of de tekst links uitgelijnd, gecentreerd of rechts uitgelijnd moet worden.
  • Wijzig indien nodig de hoek waaronder de tekst wordt weergegeven.
  • Wijzig indien nodig de lettergrootte.
  • Bevestig de invoer met "OK".
  • Gebruik de muis om de lijn te verplaatsen naar de positie waar u de omschrijving wilt plaatsen en klik op de linkermuisknop om te voltooien:

Omschrijving bewerken

• Klik met de rechtermuisknop op de omschrijving dat u wilt bewerken.
  • Selecteer de optie "omschrijving" > "bewerken" in het contextmenu. U kunt wijzigingen aanbrengen in het volgende scherm.

Omschrijving verplaatsen

• Klik met de rechtermuisknop op de omschrijving die u wilt verplaatsen.
  • Selecteer de optie "omschrijving" > "verplaatsen" in het contextmenu.
  • Gebruik de muis om de lijn te verplaatsen naar de positie waar u de omschrijving wilt plaatsen en klik op de linkermuisknop om te voltooien.

Omschrijving verwijderen

• Klik met de rechtermuisknop op de omschrijving dat u wilt verwijderen.
  • Selecteer de optie "omschrijving" > "verwijderen" in het contextmenu.