1. Home
  2. Basics
  3. Elementingave
  4. Elementingave Gebruikersinterface
  5. Artikelinformatie

Artikelinformatie

In de elementingave kunt u artikelinformatie over de profielen in de profielselectievensters weergeven.

• Klik met de rechtermuisknop op een artikel in de profielselectie in de elementingave en selecteer "Artikelinformatie" in het contextmenu:
  • In het volgende venster krijgt u gedetailleerde informatie over het artikel:
  • Indien beschikbaar voor het artikel, vindt u meer informatie onder "Externe links".
Was dit artikel zinvol voor jou? Ja Nee