1. Home
  2. Basics
  3. Projectomgeving
  4. Verwerkingsplaats

Verwerkingsplaats

Verwerkingsplaats instellen

• Klik op de startpagina op "Instellingen" > "Verdere instellingen":
  • Kies in het volgende venster het tabblad "Basis":
  • Activeer de functie "Verwerkingsplaatsen opvragen".
  • Kies het tabblad "Verwerkingsplaats":
  • Vul de omschrijving van de afzonderlijke plaatsen in.
  • Klik op "Weergeven" om de betreffende plaats te activeren/deactiveren.

Verwerkingsplaats met glassteunen

• Activeer bij de betreffende verwerkingsplaats de optie "2 glassteunen per zijde (raam/deur)" als er in de werkplaats wordt beglaasd en u voorzorgsmaatregelen tegen het verschuiven van het glas tijdens transport wilt treffen.
  • Wijs bij de invoer van elementen in het gebied "Beglazing" elk glas een verwerkingsplaats toe:

Als de verwerkingsplaats niet of met "bouwplaats" is gedefinieerd, wordt het aantal glassteunen in de systeemdatabank gebruikt.

Verwerkingsplaats in de systeemartikelen

• Klik op de startpagina op "Eigen databank" > "Systeemartikel":
  • Kies een artikel en stel bij "Verwerkingsplaats" de plaats in: