1. Home
  2. Basics
  3. Projectomgeving
  4. Project artikel
  5. Projectbeslagen

Projectbeslagen

Beslagsamenstelling aanmaken

U maakt beslagsamenstellingen aan in de beslagingave van de elementingave.

• Maak een positie aan.
  • Selecteer in de elementingave de beslagen met behulp van de beslagassistent.
  • Klik op het diskettesymbool om de beslagsamenstelling op te slaan:
  • Voer onder "Keuzenaam" de naam in voor de beslagsamenstelling:
  • Klik op de knop "Als projectstandaard opslaan".
  • Sluit de positie in de elementingave af.

Beslagsamenstellingen beheren

• Open de projectomgeving.
  • Klik in de tab "Project" op de functie "Beslagsamenstelling":
  • Het overzicht van uw beslagsamenstellingen opent zich:

Beslagsamenstelling gebruiken

• Maak een positie aan.
  • Open het gedeelte "Beslag" in de elementingave.
  • In het eerste invoervenster van de beslagassistent kiest u in de lijst aan de linkerkant uw beslagsamenstelling:
  • Aan de rechterkant worden de beslagen weergegeven die in de beslagsamenstelling zijn opgenomen.
  • Klik op "OK" om alle beslagen uit de gekozen samenstelling op de positie toe te passen.