1. Home
  2. Basics
  3. Projectomgeving
  4. Artikelopties
  5. Samengestelde profielen

Samengestelde profielen

U kunt in de artikelopties samengestelde profielen definiëren. Deze functie is nuttig als u profielen zelf met een isomaat rolt en in klantverpakking bestelt. Bij de bestelling worden binnen- en buitenschalen, evenals de steunen, apart geleverd.

• Klik op het tabblad "Project" op de functie "Samengestelde profielen":
  • Het volgende venster opent zich:

Samengestelde profielen toevoegen

• Klik op de knop "Toevoegen" (1).
  • Selecteer de profielen:
  • Bevestig de invoer met "OK".

Samengestelde profielen verwijderen

• Om een enkel samengesteld profiel uit de lijst te verwijderen, selecteer dit en klik op de knop "Verwijderen" (2).

Alle samengestelde profielen verwijderen

• Klik op de knop "Alles verwijderen" (3).