1. Home
  2. Basics
  3. Elementingave
  4. Elementingave Gebruikersinterface
  5. Onderdelenlijst

Onderdelenlijst

• Klik met de rechtermuisknop op de positieschets.
  • Selecteer "Onderdelenlijst" > "Invoegen" of "Onderdelenlijst" > "Basisprofiel" in het contextmenu:
  • Een overzicht van de gebruikte artikelen wordt geopend:
  • In het bovenste gedeelte staat de volgende informatie over de artikelen:
    • Hoeveelheid
    • Zaag
    • Nummer
    • Kleur
    • Beschrijving
  • Links onder de lijst wordt een weergave van het geselecteerde artikel weergegeven.
  • Rechts onder de lijst wordt gedetailleerde informatie over het geselecteerde artikel weergegeven.
  • Indien beschikbaar voor het artikel, vindt u meer informatie onder "Externe links".