1. Home
  2. Basics
  3. Projectomgeving
  4. Leveringen

Leveringen

Als u projecten in meerdere secties wilt verdelen, kunt u leveringen gebruiken.

Levering aanmaken

• Open in de projectomgeving het tabblad "Start":
  • Klik op "Nieuw" > "Levering".
  • Voer de naam voor de levering in:
  • De nieuwe levering wordt weergegeven in de positielijst:

Een nieuwe positie aan een levering toewijzen

Maak een nieuwe positie aan en selecteer onder "Levering" de levering waaraan de positie moet worden toegewezen:

Bestaande posities aan een levering toewijzen

Om een bestaande positie aan een levering toe te wijzen, schuift u de positie met ingedrukte linkermuisknop naar de levering:

Om meerdere bestaande posities aan een levering toe te wijzen, selecteert u de posities door de CTRL-toets op uw toetsenbord ingedrukt te houden en met de linkermuisknop de gewenste posities aan te klikken. Laat vervolgens de CTRL-toets los en schuif de posities met ingedrukte linkermuisknop naar de levering.