1. Home
  2. Basics
  3. Projectomgeving
  4. Artikelopties
  5. Restlengtes

Restlengtes

• Klik op het tabblad "Project" op de functie "Restlengtes":

Het volgende venster opent zich:

Restlengtes toevoegen

• Klik op de knop "Toevoegen" (1). Het volgende venster opent zich:
  • Selecteer het artikel onder "Profielnummer".

• Voer het aantal en de lengte van het artikel in.

Restlengtes bewerken

• Selecteer een artikel.
  • Klik op de knop "Bewerken" (2).

Restlengtes importeren

• Klik op de knop "Importeren" (3).
  • Selecteer het Excel-bestand onder "Importbestand" en klik vervolgens op de knop "Importeren":

Restlengtes verwijderen

• Om individuele restlengtes uit de lijst te verwijderen, selecteer deze en klik op de knop "Verwijderen" (4).

Alle restlengtes verwijderen

• Klik op de knop "Alle verwijderen" (5).

Restlengtes in de calculatie

Uitgebreide informatie over de calculatieve toepassing van restlengtes vindt u in het hoofdstuk "Standaardcalculatie".