1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Service & Onderhoud
  4. Statusrapport

Statusrapport

Met het statusrapport kunt u ons direct op de juiste plaats in het programma meldingen en vragen en suggesties voor verbetering sturen. Het statusrapport bevat alle informatie en gegevens van uw programma die onze supportmedewerkers nodig hebben om uw zaak te analyseren en te verwerken.

• De volgende gegevens worden met het statusrapport verzonden:
    • Foutbeschrijvende gegevens
    • Schermafbeeldingen (Screenshots)
    • Projectinformatie
    • Fragmenten uit de stamgegevens
    • Omgevingsinformatie
  • De volgende gegevens worden niet verzonden in verband met gegevensbescherming:
    • Persoonlijke gegevens
    • Naam afzender
    • Adressen
    • Projectdocumenten
  • U kunt ons optioneel de volgende gegevens verstrekken door de betreffende optie te activeren:
    • Calculatiegegevens en werktijden
    • Element-/Rasterprijslijsten en Positiebibliotheken

Statusrapport versturen

• Druk op de F11-toets. Als de F11-toets bezet is door een ander programma, druk dan tegelijkertijd op de shift-toets en de F11-toets.
  • Klik op "Statusrapport zenden":
  • Geef onder "Betreft" een korte en bondige beschrijving van uw aanvraag in:
  • Geef uw verzoek gedetailleerder weer onder "Bericht". Hoe gedetailleerder uw beschrijving, hoe sneller en beter we u kunnen helpen.
  • Activeer de opties "Calculatie gegevens en werktijden" en/of "Element/roosterprijslijsten en positiebibliotheken" als u ons deze gegevens wilt sturen.
  • Activeer de optie "Naam" en geef uw naam en een e-mailadres op zodat we contact met u kunnen opnemen over het statusrapport.
  • Bevestig dat u het privacybeleid accepteert. Klik op de link "Privacybeleid" voor alle details.
  • Klik op de knop "Zenden" om het statusrapport rechtstreeks via het internet te verzenden.
  • Klik op de knop "Opslaan" om het statusrapport lokaal op uw computer op te slaan.
Was dit artikel zinvol voor jou? Ja 1 Nee 1