1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Installatievoorbereiding

Installatievoorbereiding

Verbeter de prestaties van uw programma-installatie

Zorg ervoor door optimale instellingen dat uw programma optimaal presteert. We hebben hier de essentiële punten voor u en uw IT-serviceprovider samengevat.

1. Systeemvereisten en instellingen controleren

Controleer of je IT-apparatuur voldoet aan de systeemvereisten:

2. Dongle-driver bijwerken

Voor optimale prestaties moet de dongle-driver worden geïnstalleerd op alle apparaten die het programma gebruiken. Volg hiervoor de instructies in het volgende artikel:

3. Instellingen voor de server-dongle opgeven

Als u een server-dongle gebruikt, moet u de volgende instellingen opgeven:

4. Programmamappen controleren

Op de volgende pagina's vindt u tips over de programmamappen:

5. Instellingen virusscanner optimaliseren

De classificatie als "veilig" zorgt voor de nodige stabiliteit van het programma in het dagelijkse werk en optimaliseert de prestaties van het programma. We hebben de instellingen voor u verzameld in de volgende artikelen:

6. Regelmatige back-up van gegevens

Maak regelmatig een back-up van de programmamap inclusief alle submappen, bijvoorbeeld met een professionele back-upoplossing.

Een regelmatige gegevensback-up helpt ons team om snel en flexibel te reageren op ondersteuningsverzoeken. De gegevensback-up wordt door u als klant georganiseerd en maakt integraal deel uit van onze AV.

Was dit artikel zinvol voor jou? Ja 1 Nee 2