1. Home
  2. Setup & Installatie
  3. Service & Onderhoud
  4. Update

Update

Actualiseer uw software en systeemdatabases regelmatig via updates.

• Klik op de startpagina op het menu-onderdeel "Update":
  • Het venster met de updates wordt geopend:

Updates selecteren

• Markeer de te downloaden updates door een vinkje te plaatsen in de checkbox.
  • Klik op de knop "Alle nieuwere markeren" om alleen nieuwe updates te markeren die vetgedrukt worden weergegeven.
  • Klik op de knop "Alles demarkeren" om alle updates te demarkeren.

Updates manuell installeren

• Markeer de te downloaden updates door een vinkje te plaatsen in de checkbox.
  • Klik op "Geselecteerde downloaden" om de updates te downloaden en ze later handmatig te installeren.
  • Na een succesvolle download wordt de knop "Gedownload installeren" geactiveerd. Klik hierop om de installatie van de update te starten.

Installeer updates onmiddellijk of op een gepland tijdstip

• Klik op "Gemarkeerde downloaden en installeren":
  • Selecteer de optie "Nu" om de updates onmiddellijk na het downloaden te installeren.
  • Selecteer de optie "Tijd" om de datum en tijd voor de installatie van de updates in te stellen.

Informatie voor systeembeheerders

De benodigde poorten voor updates kunnen worden gevonden in het artikel "Firewall-Instellingen".