SIMPLYTAG

Wat is SimplyTag?

SimplyTag is een systeem waarmee u een digitaal paspoort voor een raam- of deur element kunt aanmaken. Hiervoor koppelt u een unieke QR-code aan een element. Deze bevindt zich op een etiket dat aan een element bevestigd kan worden. Met een mobiel, tablet of webcam kunt u de QR-code op het element scannen en de gegevens direct op uw scherm ontvangen.

SimplyTag installeren

In vier stappen SimplyTag installeren.

1. Nieuwe ORGADATA-ID registreren

2. Organisatie en leden toevoegen

3. SimplyTag-interface opzetten

4. Gegevens naar SimplyTag overdragen

Meer informatie

Service- en schadegevallen melden

In het servicegedeelte kan de eindklant schadegevallen aan u melden.

Zichtbaarheid van documenten

Bij extra geüploade documenten kunt u aangeven welke documenten openbaar zichtbaar zijn.

Elementen aan een andere eigenaar wijzigen

De eigenaar van een element/project kan indien nodig worden gewijzigd..

Webinar over productintroductie

Handleidingen

SimplyTag Premium Partner

Als Premium Partner kunt u meer informatie over uw bedrijf in de QR-code opnemen, zoals uw adres, telefoonnummer, bedrijfslogo, enz. Deze kunnen rechtstreeks uit de ORGADATA-ID worden gehaald of in de SimplyTag-app worden ingevoerd. De gedetailleerde informatie wordt later weergegeven bij het scannen van de gekoppelde QR-code op het element.

Contact

Onze medewerkers in de technische ondersteuning hebben allemaal ervaring in de branche en staan bij vragen over onze software graag tot uw beschikking.

U kunt ons supportcenter bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 – 12:00 uur en van 13:30 – 17:00 uur.