1. Home
  2. ORGADATA-ID
  3. Gegevens en privacy

Gegevens en privacy

• Klik in het dashboard op "Instellingen bewerken":
  • De volgende pagina wordt geopend:

Wachtwoord wijzigen

• Klik op "Wachtwoord wijzigen".
  • Geef op de volgende pagina uw huidige wachtwoord in, stel een nieuw wachtwoord in en geef dit nogmaals ter bevestiging in:
  • Klik op "Wachtwoord wijzigen". U wordt afgemeld van uw gebruikersaccount en kunt vervolgens weer aanmelden met het nieuwe wachtwoord.

Gebruikersaccount verwijderen

• Klik op "Gebruikersaccount verwijderen" om uw gebruikersaccount uit het systeem te verwijderen. In het volgende venster krijgt u een overzicht van de applicaties en organisaties die door de verwijdering worden beïnvloed.
  • Geef uw wachtwoord in:
  • Klik op "Verzoek tot annulering". U ontvangt een e-mail van het ORGADATA-ID-systeem.
  • Klik op de bijgevoegde link in de e-mail om de verwijderingsprocedure te bevestigen.

Sessies en toegangsrechten

Gebruik deze functie om uw account te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang wanneer u bent aangemeld op apparaten die momenteel niet onder uw controle staan.

• Klik op "Sessies beheren". U krijgt informatie over de huidige sessies en toegangsrechten van uw gebruikersaccount:
  • Klik op "Verwijderen en afmelden" om uw sessies en toegangsrechten te verwijderen en daarmee uit te loggen bij uw gebruikersaccount. U kunt zich vervolgens altijd weer aanmelden.